Zdravo budi

Travanj
16

Naša šefina Nina lagano postaje posvuduša, u subotu 12. 4. pojavila se sa čuvenom plesnom skupinom Jump na koprivničkom trgu povodom tradicionalnog Belupovog eventa mjerenja zdravlja „Zdravo budi.“ Već osmu godinu za redom Belupo organizira ovu akciju koja se provodila u pet mini liječničkih ordinacija gdje se mjerio krvni tlak, razina šećera i triglicerida u krvi, očni tlak te se procjenjivao rizik za osteoporozu. U ljekarničkom savjetovalištu je pak magistra farmacije savjetovala građane o pravilnoj njezi kože, s posebnim naglaskom na pripremu za ljeto, kada je koža najizloženija štetnim utjecajima. Atraktivnosti događaja cure su pridonjele zabavnom plesnom točkom „Korak prema zdravlju.“ Atmosferu su podigli i Antonija Šola i Nicolas Quesnoit, koji su svojim glasom i plesnim koracima upotpunili cijeli događaj. Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji slika.

Prosinac
16

Bok Svima, Nemojte nikom reći, ali izgleda da su ovi moji pomoćnici u uredu zaboravili na nešto, da zaboravili su zahvaliti svima Vama koji nam, kako mi odrasli kažu,svojim donacijama i kupnjom majica pomažete da naša mala udruga pomaže mojim prijateljima u nevolji i da vam svima poželim

SRETAN BOŽIĆ I SRETNU NOVU 2014. GODINU!!

VELIKO VAM HVALA I VELIKU VAM PUSU ŠALJEM,

VAŠA NINA :)

Povratak na vrh

Dosta je bilo, ajmo raditi!!!

Prosinac
04

Evo, nakon što smo preboljeli ove dosadne jesenje viroze Nina je u jednom trenutku kad smo svi lagano ljenčarili na kauču ustala i viknula: Dosta je bilo, ajmo raditi!! Rezultat toga vidi se na priloženim slikama, naša Nina za svojim radnim stolom koji je smješten u prostorijama udruge radi punom parom. Uz ovakve entuzijaste cilj naše misije uopće nebi trebao biti upitan i nadam se da će nam se uskoro pridružiti još više ovakvih marljivih članova. Vidite da za stolom ima još mjesta... VELIKA PUSA OD NINE!!!

Kontrolni pregled

26

Dana 26.09.2013. vratili smo se na „mjesto zločina“. Možda zvuči malo grubo, ali kako drukčije opisati mjesto na kojem su nas „počastili“ sa dijagnozom koja je promijenila sve.
Naime, vrijeme je da odradimo jednu od naših, nazovimo ih tako, redovnih pretraga, a to je snimanje kostiju ili ti stručno „scintigrafija kostiju“ na odjelu nuklearne medicine u „Vinogradskoj“.
Već kod samog približavanja bolnici bilo je komentara tipa: vidi onaj prozor, to je soba gdje smo ležali,pa jel se sjećaš... Ne razumijem zašto bi se dijete toga trebalo i željelo sjećati.
Ali za moju dragu i mene sjećanja su itekako tu, pogotovo za nju pošto sam ja u to vrijeme bio na liječenju svoje „boljke“ u Indiji.
Ono što se je meni urezalo u memoriju je to da u svemu tom „mrcvarenju“koje je Nina prolazila, bio je njezin pozitivan duh, a taj osmijeh kad sam se pojavio na vratima njezine bolničke sobe nakon što se nismo vidjeli gotovo više od mjesec dana bio je neprocjenjiv.
Znam da će ovo nekome zvučati malo morbidno, ali od tog svega stresa i brige“ linija“ moje drage bila je gotovo pa savršena. (opaska autora: ipak je ova dijeta vrlo nepreporučljiva)

Obiteljski dan

23

Ajmo se malo prisjetiti prošlog vikenda kada smo u organizaciji poduzeća u kojem radim imali druženje zajedno sa obiteljima i kolegama iz firme. Bilo je kao i obično fenmenalno što potvrđuje Ninina rečenica „Ovo mi je najbolji dan u životu“.
Za tu priliku Nina je pozvala svoju nabolju prijateljicu Anu, bratića Aryana te polusestru i polubrata Vanesu i Denisa.
Uz razne sadžaje kao što su baloni na vodi, facepainting, klaunovi, Štrumfači... super zabava bila je zagarantirana..
Pozdrav i pusa od Nine

Polazak u školu

18